De professionele leverancier van het tatoegeringsmateriaal in China, onthaal om op om het even welk ogenblik te onderzoeken 

 

Online Praatje: Whatsapp: +86 137 1252 0653 Skype: anne19901020

Thuis

OH Tattoo Equipment Co., Ld

Certificaat
Van goede kwaliteit Permanente make-up Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Permanente make-up Machine voor verkoop
Goede kwaliteitsnaalden en Patronen, zal ik meer van hen spoedig kopen

—— Erick Yaung

Ik kocht enkel sommige naalden en patroonsteekproeven, die de kwaliteit ben die ik heb gewild, ik houd van zaken met u te doen, prachtig. Wij treffen voorbereidingen om ons eigen embleem op het te zetten, spoedig zullen kopen

—— Jeffery Thies

Herinner me om me de recentste cataloguslijst te verzenden, laten uw producten me nooit neer, wenssamenwerking op lange termijn.

—— Charles Foster

Ik ben online Chatten Nu

OH Tattoo Equipment Co., Ld

1 2 3 4 5
OH Tattoo Equipment Co., Ld OH Tattoo Equipment Co., Ld OH Tattoo Equipment Co., Ld OH Tattoo Equipment Co., Ld OH Tattoo Equipment Co., Ld
Kantoorgebouw Modellen eerlijke fabriek Toon

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 500m-1000m
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 80% - 90%

 

OH tatoeeert Materiaalco., is Limted één professionele Tattoo&Makeup-productenfabrikant en handelaar in China, worden wij geconcentreerd bij het voorzien van klanten van hoogte - de machines van de kwaliteitstatoegering, permanente make-upmachines, microblading pennen, beschikbare tatoegeringsnaalden, beschikbare tatoegeringspatronen, dermapennen, dermarollen, tatoegeringsgrepen, tatoegeringsuiteinden, tatoegeringsvoeding, tatoegeringspigment, de room van de tatoegeringsnazorg, de huiden van de tatoegeringspraktijk, de producten van de tatoegeringsoverdracht en andere tatoegeringstoebehoren.

 

Wij hebben rijke ervaring van in het groot en kleinhandel in de industrie van de schoonheidsgezondheidszorg, worden de producten verkocht aan markt van Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië en Australië van Norther.

 

Wij kunnen het kopen orden van klanten rond de wereld goedkeuren, is OEM ook beschikbaar hier, zodra ontmoetend de gevraagde het kopen hoeveelheid, wij kan benoemd embleem op producten of verpakkende die doos drukken op de eis van klanten worden gebaseerd.

 

De „hoogste kwaliteit en de uitstekende dienst“ zijn onze bedrijfsfilosofie, hebben wij rijpe desgin en het productieteam om elk product ervoor te zorgen voldoet aan internationale de industrienorm. 

 

OH de Tatoegering is altijd met klanten samen. In de toekomst, geloven wij in zoverre dat wij meer en meer positieve steun en afhankelijkheid van klanten rond de bol zullen bereiken.

 

Wilt u van de laagste aankoopkosten genieten? zo gemakkelijk! verzend op dit ogenblik ons onderzoek! Onze verkoop zal u terugkoppelt binnen 12 uren geven.

 

 

Hoe te om orde te plaatsen

 

1)Verzend ons onderzoek met inbegrip van het product en de hoeveelheid u wilt kopen.

 

2)Wij zullen u concurrerend die citaat verzenden op uw hoeveelheid wordt gebaseerd.

 

3)Nadat alle details door u worden bevestigd, zullen wij proformarekening voor u maken.

 

4)Kies één betalingswijze van onze opties om betaling te beëindigen.

 

5)Wij zullen zo vlug mogelijk het verschepen schikken (over het algemeen 2-7 dagen, hangt van de specifieke ordehoeveelheid) af.

 

6)Geef u het volgen aantal of vrachtbrief om de goederen te vinden.

 

Contactgegevens
OH Tattoo Equipment Co., Ld

Contactpersoon: Ms. Anne

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)